Wpływ suplementacji olejami roślinnymi na zmiany składu mineralnego jaj kurzych (The effect of supplementation with vegetable oils on changes in the mineral composition of hen’s eggs)
Opis bibliograficzny
Wpływ suplementacji olejami roślinnymi na zmiany składu mineralnego jaj kurzych (The effect of supplementation with vegetable oils on changes in the mineral composition of hen’s eggs). [AUT. KORESP.] RENATA ZDUN, [AUT.] SZYMON GRZEJSZCZAK, RAFAŁ BANASZKIEWICZ, JUSTYNA BATKOWSKA, KAMIL DRABIK. W: VI Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Środowisko – Roślina – Zwierzę – Produkt. Streszczenia s. 170. Lublin 2025, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 października 2025 10:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 października 2025 10:05 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-468-6
BPP ID: (59, 51395) wydawnictwo zwarte #51395
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.