Jakość mięsa tuczników pochodzących z chowu ekologicznego i konwencjonalnego.
Opis bibliograficzny
Jakość mięsa tuczników pochodzących z chowu ekologicznego i konwencjonalnego. W: XVII Szkoła Zimowa im prof. Mariana Różyckiego „Strategie produkcji wieprzowiny a problem bezpieczeństwa żywnościowego” – Ustroń, 10-13 lutego 2025 s. 21-23. Ustroń 2025, 978-83-7607-432-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne XVII Szkoła Zimowa im prof. Mariana Różyckiego „Strategie produkcji wieprzowiny a problem bezpieczeństwa żywnościowego” – Ustroń, 10-13 lutego 2025, s. 21-23
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7607-432-0
BPP ID: (59, 51446) wydawnictwo zwarte #51446
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 28 października 2025 08:56 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 października 2025 08:56 |