Extrusion-cooking: Selected technical and technological aspects.
Opis bibliograficzny
Extrusion-cooking: Selected technical and technological aspects. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: The International Congress of Food Sciences. Abstract Book. The first International Congress of Food Sciences (CISA 2024). October 16th-17th, 2024 INATAA, UFMC1 Constantine, Algeria. Constantine 2024.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne The International Congress of Food Sciences. Abstract Book. The first International Congress of Food Sciences (CISA 2024). October 16th-17th, 2024 INATAA, UFMC1 Constantine, Algeria,
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51453) wydawnictwo zwarte #51453
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 29 października 2025 09:47 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 29 października 2025 09:47 |