Nasiona roślin strączkowych w potrawach świata i kuchni polskiej.
Opis bibliograficzny
Nasiona roślin strączkowych w potrawach świata i kuchni polskiej. [AUT.] BOŻENA SOSNOWSKA. W: VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Rośliny w naukach medycznych i przyrodniczych” 23 maja 2024 r. Abstrakty s. 40. Leipzig 2024, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, 978-83-67670-64-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Rośliny w naukach medycznych i przyrodniczych” 23 maja 2024 r. Abstrakty, s. 40
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/public…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67670-64-7
BPP ID: (59, 51455) wydawnictwo zwarte #51455
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 29 października 2025 09:57 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 29 października 2025 09:57 |