Białka serwatkowe: właściwości, zastosowania i potencjalne korzyści zdrowotne.
Opis bibliograficzny
Białka serwatkowe: właściwości, zastosowania i potencjalne korzyści zdrowotne. [AUT.] J. PACHOCKA, O. WOJTASZEK, AGATA SZYMCZAK, ANNA SZYMASZEK, JOSE LUIS VALVERDE PIEDRA, SYLWIA SZYMAŃCZYK. W: Wybrane zagadnienia z zakresu bromatologii t. 5 / pod redakcją Marka Babicza, Urszuli Szymanowskiej Lublin 2025, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 57-64, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Wybrane zagadnienia z zakresu bromatologii t. 5 / pod redakcją Marka Babicza , Urszuli Szymanowskiej, s. 57-64
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-489-1
BPP ID: (59, 51475) wydawnictwo zwarte #51475
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 3 listopada 2025 08:57 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 3 listopada 2025 08:58 |