CyTA-Journal of Food
Wyszukaj w źródle
Znajdź publikacje w źródle "CyTA-Journal of Food"
Identyfikatory zewnętrzne
PBN UID
5e6f7d4b878c2851454778e2Dyscypliny naukowe w ewaluacji
- Rok 2025 9inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (2.9)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)biologia medyczna (3.5)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)biotechnologia (6.8)
- Rok 2024 7inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (2.9)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)
- Rok 2023 7inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (2.9)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)
- Rok 2022 7inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (2.9)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)