EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Wyszukaj w źródle
Znajdź publikacje w źródle "EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY"
Identyfikatory zewnętrzne
Dyscypliny naukowe w ewaluacji
- Rok 2025 15inżynieria biomedyczna (2.4)inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)inżynieria mechaniczna (2.8)inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (2.9)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o kulturze fizycznej (3.3)nauki o zdrowiu (3.4)biologia medyczna (3.5)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki chemiczne (6.5)biotechnologia (6.8)
- Rok 2024 13inżynieria biomedyczna (2.4)inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)inżynieria mechaniczna (2.8)inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (2.9)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o kulturze fizycznej (3.3)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki chemiczne (6.5)
- Rok 2023 13inżynieria biomedyczna (2.4)inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)inżynieria mechaniczna (2.8)inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (2.9)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o kulturze fizycznej (3.3)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki chemiczne (6.5)
- Rok 2022 13inżynieria biomedyczna (2.4)inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)inżynieria mechaniczna (2.8)inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (2.9)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o kulturze fizycznej (3.3)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki chemiczne (6.5)