FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
Wyszukaj w źródle
Znajdź publikacje w źródle "FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY"
Identyfikatory zewnętrzne
Dyscypliny naukowe w ewaluacji
- Rok 2025 12inżynieria chemiczna (2.5)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)biologia medyczna (3.5)nauki leśne (4.1)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki biologiczne (6.4)nauki chemiczne (6.5)biotechnologia (6.8)
- Rok 2024 10inżynieria chemiczna (2.5)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)nauki leśne (4.1)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki biologiczne (6.4)nauki chemiczne (6.5)
- Rok 2023 10inżynieria chemiczna (2.5)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)nauki leśne (4.1)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki biologiczne (6.4)nauki chemiczne (6.5)
- Rok 2022 10inżynieria chemiczna (2.5)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)nauki leśne (4.1)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki biologiczne (6.4)nauki chemiczne (6.5)