INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
Wyszukaj w źródle
Znajdź publikacje w źródle "INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES"
Identyfikatory zewnętrzne
Dyscypliny naukowe w ewaluacji
- Rok 2025 9inżynieria mechaniczna (2.8)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)biologia medyczna (3.5)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)biotechnologia (6.8)
- Rok 2024 7inżynieria mechaniczna (2.8)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)
- Rok 2023 7inżynieria mechaniczna (2.8)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)
- Rok 2022 7inżynieria mechaniczna (2.8)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)