INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Wyszukaj w źródle
Znajdź publikacje w źródle "INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY"
Identyfikatory zewnętrzne
Dyscypliny naukowe w ewaluacji
- Rok 2025 11inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)inżynieria mechaniczna (2.8)nauki farmaceutyczne (3.1)biologia medyczna (3.5)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki chemiczne (6.5)biotechnologia (6.8)
- Rok 2024 9inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)inżynieria mechaniczna (2.8)nauki farmaceutyczne (3.1)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki chemiczne (6.5)
- Rok 2023 9inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)inżynieria mechaniczna (2.8)nauki farmaceutyczne (3.1)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki chemiczne (6.5)
- Rok 2022 9inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)inżynieria mechaniczna (2.8)nauki farmaceutyczne (3.1)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)weterynaria (4.4)zootechnika i rybactwo (4.5)nauki chemiczne (6.5)