Innovative Food Science and Emerging Technologies
Wyszukaj w źródle
Znajdź publikacje w źródle "Innovative Food Science and Emerging Technologies"
Identyfikatory zewnętrzne
Dyscypliny naukowe w ewaluacji
- Rok 2025 8inżynieria biomedyczna (2.4)inżynieria materiałowa (2.7)nauki farmaceutyczne (3.1)biologia medyczna (3.5)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)nauki chemiczne (6.5)biotechnologia (6.8)
- Rok 2024 6inżynieria biomedyczna (2.4)inżynieria materiałowa (2.7)nauki farmaceutyczne (3.1)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)nauki chemiczne (6.5)
- Rok 2023 6inżynieria biomedyczna (2.4)inżynieria materiałowa (2.7)nauki farmaceutyczne (3.1)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)nauki chemiczne (6.5)
- Rok 2022 6inżynieria biomedyczna (2.4)inżynieria materiałowa (2.7)nauki farmaceutyczne (3.1)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)nauki chemiczne (6.5)