Molecular Metabolism
Dyscypliny przypisane do źródła:
- biologia medyczna (3.5)
- biotechnologia (6.8)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki biologiczne (6.4)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- biologia medyczna (3.5)
- biotechnologia (6.8)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki biologiczne (6.4)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- biologia medyczna (3.5)
- biotechnologia (6.8)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki biologiczne (6.4)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- biologia medyczna (3.5)
- biotechnologia (6.8)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki biologiczne (6.4)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- biologia medyczna (3.5)
- biotechnologia (6.8)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki biologiczne (6.4)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- biologia medyczna (3.5)
- biotechnologia (6.8)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki biologiczne (6.4)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- biologia medyczna (3.5)
- biotechnologia (6.8)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki biologiczne (6.4)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
- biologia medyczna (3.5)
- biotechnologia (6.8)
- inżynieria biomedyczna (2.4)
- nauki biologiczne (6.4)
- nauki farmaceutyczne (3.1)
- nauki medyczne (3.2)
- nauki o zdrowiu (3.4)
- rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)
- technologia żywności i żywienia (4.3)
Kliknij, aby pokazać w PBN