ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość
Wyszukaj w źródle
Znajdź publikacje w źródle "ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość"
Identyfikatory zewnętrzne
Dyscypliny naukowe w ewaluacji
- Rok 2025 9inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)biologia medyczna (3.5)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)zootechnika i rybactwo (4.5)biotechnologia (6.8)
- Rok 2024 7inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)zootechnika i rybactwo (4.5)
- Rok 2023 7inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)zootechnika i rybactwo (4.5)
- Rok 2022 7inżynieria chemiczna (2.5)inżynieria materiałowa (2.7)nauki farmaceutyczne (3.1)nauki o zdrowiu (3.4)rolnictwo i ogrodnictwo (4.2)technologia żywności i żywienia (4.3)zootechnika i rybactwo (4.5)