Menu
Tytuł:Przydatność technologiczna i kulinarna mięsa mieszańców pochodzących z krzyżowania dzika (Sus scrofa scrofa) z wybranymi rasami hodowlanymi świń.
Autorzy:[AUT.] Kasprzyk Anna .
Szczegóły:79 s.
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Strona WWW:http://wydawnictwo-old.up.lublin.pl/rozprawy/streszczenia/362.html
BPP ID:(53, 85) czyli praca habilitacyjna o ID = 85
Rok:2012
Charakter formalny:Praca habilitacyjna
Język:Polski
Typ MNiSW/MEiN:praca monograficzna
Punkty MNiSW/MEiN:20,00
Impact factor:0,000
Rekord utworzony:7 lutego 2019 13:27
Rekord zaktualizowany:7 lutego 2019 13:27

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202504.1178
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202504.1178 dnia 25-06-2025 o godzinie 10:08
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się