Tytuł: | Wpływ wybranych czynników na wartość rzeźną cieląt, właściwości fizykochemiczne mięsa i jego wartość odżywczą. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Florek Mariusz . |
Szczegóły: | 107 s. |
Wydawca: | Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie |
Strona WWW: | http://wydawnictwo-old.up.lublin.pl/rozprawy/streszczenia/337.htm |
BPP ID: | (53, 91) czyli praca habilitacyjna o ID = 91 |
Rok: | 2009 |
Charakter formalny: | Praca habilitacyjna |
Język: | Polski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca monograficzna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 20,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Rekord utworzony: | 8 lutego 2019 13:05 |
Rekord zaktualizowany: | 19 lutego 2019 13:05 |