Wartość rzeźna i jakość mięsa tuczników z chowu masowego utrzymywanych w regionie lubelskim.
Opis bibliograficzny
Wartość rzeźna i jakość mięsa tuczników z chowu masowego utrzymywanych w regionie lubelskim. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, ROBERT MAKUŁA. Pr. Mater. Zootech., Zesz. Spec. 2002 z. 13 s. 93-98, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny 2002 z. 13, s. 93-98, il., bibliogr., sum.
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10350) wydawnictwo ciągłe #10350
PBN ID (hist.): 10350
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.