Porównawcza ocena testów służących do kontroli efektywności termicznej obróbki produktów sojowych.
Opis bibliograficzny
Porównawcza ocena testów służących do kontroli efektywności termicznej obróbki produktów sojowych. [AUT.] ANDRZEJ MASŁOWSKI, MAREK SZMIGIELSKI, STANISŁAW MATYKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 1995 nr 2 (3) s. 113-115, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 1995 nr 2 (3), s. 113-115
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10867) wydawnictwo ciągłe #10867
PBN ID (hist.): 10867
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.