Zanieczyszczenie żywności przez wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne.
Opis bibliograficzny
Zanieczyszczenie żywności przez wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne. [AUT.] PATRYK OLESZCZUK. Arch. Ochr. Śr. 2002 Vol. 28 no. 1 s. 107-118, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Archiwum Ochrony Środowiska 2002 Vol. 28 no. 1, s. 107-118, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10981) wydawnictwo ciągłe #10981
PBN ID (hist.): 10981
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.