Bromocresole purple index in estimating the influence of microwave processing on trypsin inhibitor activity of soybeans.
Opis bibliograficzny
Bromocresole purple index in estimating the influence of microwave processing on trypsin inhibitor activity of soybeans. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2004 Vol. 13/54 No. 1 s. 35-39, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2004 Vol. 13/54 No. 1, s. 35-39
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14565) wydawnictwo ciągłe #14565
PBN ID (hist.): 14565
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.