Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of pH1 of fatteners Musculus longissimus lumborum on the changes of its quality.

Opis bibliograficzny

Influence of pH1 of fatteners Musculus longissimus lumborum on the changes of its quality. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, BARBARA TOPYŁA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2004 Vol. 13/54 No. 2 s. 195-198, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2004 Vol. 13/54 No. 2, s. 195-198, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 14567) wydawnictwo ciągłe #14567
PBN ID (hist.): 14567

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się