Comparison of selected methods applied for the evaluation of thermal processing efficiency of chickling vetch seed.
Opis bibliograficzny
Comparison of selected methods applied for the evaluation of thermal processing efficiency of chickling vetch seed. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, STANISŁAW MATYKA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2004 Vol. 13/54 No. 3 s. 243-248, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2004 Vol. 13/54 No. 3, s. 243-248
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14568) wydawnictwo ciągłe #14568
PBN ID (hist.): 14568
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.