Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena wybranych cech białka w pełnotłustych ekstrudatach nasion soi (full fat soybean) metodą wskaźnika purpury bromokrezolowej (BCPI).

Opis bibliograficzny

Ocena wybranych cech białka w pełnotłustych ekstrudatach nasion soi (full fat soybean) metodą wskaźnika purpury bromokrezolowej (BCPI). [AUT.] STANISŁAW MATYKA, MAREK SZMIGIELSKI, LESZEK MOŚCICKI. Pasze Przem. 2004 R. 13 nr 11/12 s. 32-36, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Pasze Przemysłowe 2004 R. 13 nr 11/12, s. 32-36
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:13

Identyfikatory

BPP ID: (46, 14583) wydawnictwo ciągłe #14583
PBN ID (hist.): 14583

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się