Ocena wybranych cech białka w pełnotłustych ekstrudatach nasion soi (full fat soybean) metodą wskaźnika purpury bromokrezolowej (BCPI).
Opis bibliograficzny
Ocena wybranych cech białka w pełnotłustych ekstrudatach nasion soi (full fat soybean) metodą wskaźnika purpury bromokrezolowej (BCPI). [AUT.] STANISŁAW MATYKA, MAREK SZMIGIELSKI, LESZEK MOŚCICKI. Pasze Przem. 2004 R. 13 nr 11/12 s. 32-36, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pasze Przemysłowe 2004 R. 13 nr 11/12, s. 32-36
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14583) wydawnictwo ciągłe #14583
PBN ID (hist.): 14583
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.