Wartość odżywcza mięsa z lędźwiowej części mięśnia najdłuższego i półścięgniastego uda młodego bydła rzeźnego. (Nutritional value of meat from musculus longissimus lumborum and musculus semitendinosus of young slaughter cattle)
Opis bibliograficzny
Wartość odżywcza mięsa z lędźwiowej części mięśnia najdłuższego i półścięgniastego uda młodego bydła rzeźnego. (Nutritional value of meat from musculus longissimus lumborum and musculus semitendinosus of young slaughter cattle). [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, TOMASZ GRODZICKI, PIOTR SKAŁECKI. Med. Weter. 2007 Vol. 63 Nr 2 s. 242-246, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2007 Vol. 63 Nr 2, s. 242-246
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 lutego 2022 08:43 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archives/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16911) wydawnictwo ciągłe #16911
PBN ID (hist.): 16911
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.