Zastosowanie wskaźnika purpury bromokrezolowej (bcpi) do oceny zawartości alf-tokoferolu w oleju rzepakowym uzyskanym z ogrzewanej mikrofalowo śruty rzepakowej.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie wskaźnika purpury bromokrezolowej (bcpi) do oceny zawartości alf-tokoferolu w oleju rzepakowym uzyskanym z ogrzewanej mikrofalowo śruty rzepakowej. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, JOLANTA RUBAJ, STANISŁAW MATYKA. Acta Agrophys. 2006 Vol. 8 nr 1 (139) s. 251-262, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2006 Vol. 8 nr 1 (139), s. 251-262, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17314) wydawnictwo ciągłe #17314
PBN ID (hist.): 17314
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.