Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Barwa modelowego wyrobu drobno rozdrobnionego z mięsa kurcząt z dodatkiem marchwi.

Opis bibliograficzny

Barwa modelowego wyrobu drobno rozdrobnionego z mięsa kurcząt z dodatkiem marchwi. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2006 T. 44 Nr 1 s. 17-188, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 września 2007 12:58
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:15

Identyfikatory

BPP ID: (46, 17413) wydawnictwo ciągłe #17413
PBN ID (hist.): 17413

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się