Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ blanszowania papryki na energochłonność procesu sublimacyjnego suszenia oraz na rehydrację suszu podczas przechowywania.

Opis bibliograficzny

Wpływ blanszowania papryki na energochłonność procesu sublimacyjnego suszenia oraz na rehydrację suszu podczas przechowywania. [AUT.] ANDRZEJ KRZYKOWSKI. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2008 nr 7 (3-4) s. 11-17, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 lutego 2009 13:06
Ostatnia aktualizacja:11 lutego 2019 09:11

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20580) wydawnictwo ciągłe #20580
PBN ID (hist.): 20580

Metryki

2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się