Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chemical composition and physicochemical properties of horse meat from the longissimus lumborum and semitendinosus muscle.

Opis bibliograficzny

Chemical composition and physicochemical properties of horse meat from the longissimus lumborum and semitendinosus muscle. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. J. Muscle Foods 2008 Vol. 19 Issue 3 s. 223-332, bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Muscle Foods 2008 Vol. 19 Issue 3, s. 223-332
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 marca 2009 12:32
Ostatnia aktualizacja:4 lutego 2022 08:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20862) wydawnictwo ciągłe #20862
PBN ID (hist.): 20862

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,612
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się