Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena wartości użytkowej i jakości mięsa dwóch gatunków ryb morskich.

Opis bibliograficzny

Ocena wartości użytkowej i jakości mięsa dwóch gatunków ryb morskich. [AUT.] PIOTR SKAŁECKI, ANNA LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, PIOTR DOMARADZKI. Rocz. Nauk. Pol. Tow. Zootech. 2008 T. 4 nr 4 s. 169-174, bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 marca 2009 13:58
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:17

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20878) wydawnictwo ciągłe #20878
PBN ID (hist.): 20878

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się