Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of the extrusion process of corn semolina and pea hulls blends on chemical composition and selected physical properties of the extrudate.

Opis bibliograficzny

Effect of the extrusion process of corn semolina and pea hulls blends on chemical composition and selected physical properties of the extrudate. [AUT.] ALDONA SOBOTA, ZBIGNIEW RZEDZICKI. Int. Agrophys. 2009 Vol. 23 No. 1 s. 67-79, bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Agrophysics 2009 Vol. 23 No. 1, s. 67-79
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 maja 2009 12:18
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 21330) wydawnictwo ciągłe #21330
PBN ID (hist.): 21330

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,580
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się