Effect of the extrusion process of corn semolina and pea hulls blends on chemical composition and selected physical properties of the extrudate.
Opis bibliograficzny
Effect of the extrusion process of corn semolina and pea hulls blends on chemical composition and selected physical properties of the extrudate. [AUT.] ALDONA SOBOTA, ZBIGNIEW RZEDZICKI. Int. Agrophys. 2009 Vol. 23 No. 1 s. 67-79, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 2009 Vol. 23 No. 1, s. 67-79
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 maja 2009 12:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.international-agrophysics.or…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21330) wydawnictwo ciągłe #21330
PBN ID (hist.): 21330
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,580
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.