Właściwości fizyczne i skład chemiczny makaronów wytłaczanych.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizyczne i skład chemiczny makaronów wytłaczanych. [AUT.] ALDONA SOBOTA, AGNIESZKA SKWIRA. Acta Agrophys. 2009 Vol. 13 Nr 1 (166) s. 245-260, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2009 Vol. 13 Nr 1 (166), s. 245-260
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 czerwca 2009 13:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21650) wydawnictwo ciągłe #21650
PBN ID (hist.): 21650
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.