Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Macro and microelements content in meat of calves and young slaughter cattle.

Opis bibliograficzny

Macro and microelements content in meat of calves and young slaughter cattle. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, ANNA LITWIŃCZUK. Pol. J. Environ. Stud. 2008 Vol. 17 No 1B, s. 213-216, il., bibliogr.,XIth Scientific Conference for Magnesium Research "The elements in human environment and life".
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF ENVIRONMENTAL STUDIES 2008 Vol. 17 No 1B, s. 213-216
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 października 2009 12:40
Ostatnia aktualizacja:8 lutego 2018 12:47

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22204) wydawnictwo ciągłe #22204
PBN ID (hist.): 22204

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się