Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka.

Opis bibliograficzny

Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH. Gosp. Mięs. 2008 R. 60 Nr 11 s. 28.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gospodarka Mięsna 2008 R. 60 Nr 11, s. 28
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 listopada 2009 14:27
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:17

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22259) wydawnictwo ciągłe #22259
PBN ID (hist.): 22259

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się