Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka.
Opis bibliograficzny
Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH. Gosp. Mięs. 2008 R. 60 Nr 11 s. 28.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2008 R. 60 Nr 11, s. 28
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 listopada 2009 14:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22259) wydawnictwo ciągłe #22259
PBN ID (hist.): 22259
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.