Analysis of sorption properties of starch–protein extrudates with the use of water vapour.
Opis bibliograficzny
Analysis of sorption properties of starch–protein extrudates with the use of water vapour. [AUT.] MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, JERZY JAMROZ. J. Food. Eng. 2008 Vol. 85, Issue 4 s. 580-589, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2008 Vol. 85, Issue 4, s. 580-589
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 13:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23865) wydawnictwo ciągłe #23865
PBN ID (hist.): 23865
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,081
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.