Influence of slaughter season of calves and ageing time on meat quality.
Opis bibliograficzny
Influence of slaughter season of calves and ageing time on meat quality. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2009 Vol. 59 nr 4 s. 309-314, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2009 Vol. 59 nr 4, s. 309-314
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 lipca 2010 10:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 lutego 2022 13:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24172) wydawnictwo ciągłe #24172
PBN ID (hist.): 24172
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.