Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of slaughter season of calves and ageing time on meat quality.

Opis bibliograficzny

Influence of slaughter season of calves and ageing time on meat quality. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2009 Vol. 59 nr 4 s. 309-314, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2009 Vol. 59 nr 4, s. 309-314
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 lipca 2010 10:19
Ostatnia aktualizacja:3 lutego 2022 13:15

Identyfikatory

BPP ID: (46, 24172) wydawnictwo ciągłe #24172
PBN ID (hist.): 24172

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się