Zmiany tekstury smażonego sera twarogowego w zależności od czasu obróbki termicznej.
Opis bibliograficzny
Zmiany tekstury smażonego sera twarogowego w zależności od czasu obróbki termicznej. [AUT.] JACEK MAZUR. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 2010 z. 546 s. 229-235, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 2010 z. 546, s. 229-235
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 października 2010 16:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24546) wydawnictwo ciągłe #24546
PBN ID (hist.): 24546
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.