Jakość dostępnych na rynku makaronów pełnoziarnistych.
Opis bibliograficzny
Jakość dostępnych na rynku makaronów pełnoziarnistych. [AUT.] ALDONA SOBOTA, MARTA DOBOSZ. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2010 Nr 6 (73) s. 83-99, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2010 Nr 6 (73), s. 83-99
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 maja 2011 09:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25623) wydawnictwo ciągłe #25623
PBN ID (hist.): 25623
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,157
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.