Effect of extrusion-cooking process on the chemical composition of corn‑wheat extrudates, with particular emphasis on dietary fibre fractions.
Opis bibliograficzny
Effect of extrusion-cooking process on the chemical composition of corn‑wheat extrudates, with particular emphasis on dietary fibre fractions. [AUT.] ALDONA SOBOTA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2010 Vol. 60 nr 3 s. 251-259, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2010 Vol. 60 nr 3, s. 251-259
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 maja 2011 14:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25682) wydawnictwo ciągłe #25682
PBN ID (hist.): 25682
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.