Determination of trypsin inhibitor activity of microwave-heated bean seeds using bromocresole purple index (BCPI).
Opis bibliograficzny
Determination of trypsin inhibitor activity of microwave-heated bean seeds using bromocresole purple index (BCPI). [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, MIROSŁAWA WESOŁOWSKA-JANCZAREK, MAŁGORZATA SZCZEPANIK. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2010 Vol. 60 nr 4 s. 329-333, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2010 Vol. 60 nr 4, s. 329-333
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 maja 2011 14:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25683) wydawnictwo ciągłe #25683
PBN ID (hist.): 25683
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.