Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ magnezu na cechy fizyczne i chemiczne mięsa wieprzowego.

Opis bibliograficzny

Wpływ magnezu na cechy fizyczne i chemiczne mięsa wieprzowego. [AUT.] JERZY LECHOWSKI, PIOTR KAMYK, ANDRZEJ STASIAK, ANNA KASPRZYK, MAREK BABICZ. J. Elem. 2010 Vol. 15 Nr 3 supl. s. 56, Pierwiastki w środowisku i życiu człowieka : XII Zjazd Polskiego Towarzystwa Magnezologicznego im. prof. Juliana Aleksandrowicza, Poznań, 2-4 września 2010 r.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2010 Vol. 15 Nr 3 supl, s. 56
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 listopada 2011 13:58
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:57

Identyfikatory

BPP ID: (46, 26547) wydawnictwo ciągłe #26547
PBN ID (hist.): 26547

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się