Wpływ magnezu na cechy fizyczne i chemiczne mięsa wieprzowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ magnezu na cechy fizyczne i chemiczne mięsa wieprzowego. [AUT.] JERZY LECHOWSKI, PIOTR KAMYK, ANDRZEJ STASIAK, ANNA KASPRZYK, MAREK BABICZ. J. Elem. 2010 Vol. 15 Nr 3 supl. s. 56, Pierwiastki w środowisku i życiu człowieka : XII Zjazd Polskiego Towarzystwa Magnezologicznego im. prof. Juliana Aleksandrowicza, Poznań, 2-4 września 2010 r.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2010 Vol. 15 Nr 3 supl, s. 56
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 listopada 2011 13:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:57 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26547) wydawnictwo ciągłe #26547
PBN ID (hist.): 26547
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.