Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Retencja karotenoidów w papryce w zależności od obróbki wstępnej oraz sposobu i warunków suszenia.

Opis bibliograficzny

Retencja karotenoidów w papryce w zależności od obróbki wstępnej oraz sposobu i warunków suszenia. [AUT.] ANDRZEJ KRZYKOWSKI, RENATA POLAK, STANISŁAW RUDY. Inż. Rol. 2011 Nr 1 (126) s. 115-121, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2011 Nr 1 (126), s. 115-121
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 grudnia 2011 14:40
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 26762) wydawnictwo ciągłe #26762
PBN ID (hist.): 26762

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się