Wybrane cechy jakościowe przekąsek ekstrudowanych z dodatkiem skrobi modyfikowanych.
Opis bibliograficzny
Wybrane cechy jakościowe przekąsek ekstrudowanych z dodatkiem skrobi modyfikowanych. [AUT.] MARCIN MITRUS, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Acta Agrophys. 2011 Vol. 18 Nr 2 (193) s. 335-345, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2011 Vol. 18 Nr 2 (193), s. 335-345
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 maja 2012 09:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27903) wydawnictwo ciągłe #27903
PBN ID (hist.): 27903
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.