Cechy jakości mięsa wieprzowego istotne z punktu widzenia konsumenta.
Opis bibliograficzny
Cechy jakości mięsa wieprzowego istotne z punktu widzenia konsumenta. [AUT.] ANNA KASPRZYK. Trzoda Chlewna 2011 R. 49 Nr 11 s. 34-37.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Trzoda Chlewna 2011 R. 49 Nr 11, s. 34-37
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 czerwca 2012 12:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28052) wydawnictwo ciągłe #28052
PBN ID (hist.): 28052
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.