Application of extrusion-cooking for processing of thermoplasticstarch (TPS).
Opis bibliograficzny
Application of extrusion-cooking for processing of thermoplasticstarch (TPS). [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, MARCIN MITRUS, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, TOMASZ ONISZCZUK, ANDRZEJ REJAK, LEON JANSSEN. Food Res. Int. 2012 Vol. 47 Issue 2 Special Issue s. 291-299, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodres.2011.07.017
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 2012 Vol. 47 Issue 2 Special Issue, s. 291-299
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 października 2012 10:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2018 13:51 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.foodres.2011.07.017
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28180) wydawnictwo ciągłe #28180
PBN ID (hist.): 28180
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,005
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.