Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effects of breed and other factors on the composition and freezing point of cow's milk in Poland.

Opis bibliograficzny

The effects of breed and other factors on the composition and freezing point of cow's milk in Poland. [AUT.] MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, JOANNA BARŁOWSKA. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2011 Vol. 64 No. 3 s. 336-342, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/j.1471-0307.2011.00682.x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2011 Vol. 64 No. 3, s. 336-342
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 października 2012 11:40
Ostatnia aktualizacja:6 sierpnia 2018 13:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28269) wydawnictwo ciągłe #28269
PBN ID (hist.): 28269

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,107
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się