The effects of breed and other factors on the composition and freezing point of cow's milk in Poland.
Opis bibliograficzny
The effects of breed and other factors on the composition and freezing point of cow's milk in Poland. [AUT.] MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, JOANNA BARŁOWSKA. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2011 Vol. 64 No. 3 s. 336-342, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/j.1471-0307.2011.00682.x
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2011 Vol. 64 No. 3, s. 336-342
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 października 2012 11:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 sierpnia 2018 13:31 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1111/j.1471-0307.2011.00682.x
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28269) wydawnictwo ciągłe #28269
PBN ID (hist.): 28269
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,107
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.