Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of pulsed electric fields upon accumulation of magnesium in Saccharomyces cerevisiae.

Opis bibliograficzny

Effect of pulsed electric fields upon accumulation of magnesium in Saccharomyces cerevisiae. [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ, JERZY JAMROZ. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2010 Vol. 231 Issue 5 s. 663-668, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-010-1317-4
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2010 Vol. 231 Issue 5, s. 663-668
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 stycznia 2013 12:40
Ostatnia aktualizacja:13 sierpnia 2018 13:36

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28928) wydawnictwo ciągłe #28928
PBN ID (hist.): 28928

Metryki

32,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,585
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się