Wpływ ogrzewania ziarna pszenicy promieniami podczerwonymi na właściwości fizyczne produktów przemiału.
Opis bibliograficzny
Wpływ ogrzewania ziarna pszenicy promieniami podczerwonymi na właściwości fizyczne produktów przemiału. [AUT.] MARIUSZ KANIA, DARIUSZ ANDREJKO, ADAM SAMBORSKI, LESZEK RYDZAK. Inż. Przetw. Spoż. 2012 Vol 1/4 No 1 s. 19-21, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2012 Vol 1/4 No 1, s. 19-21
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lutego 2013 12:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ips.wm.tu.koszalin.pl/index.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29595) wydawnictwo ciągłe #29595
PBN ID (hist.): 29595
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.