Wybrane zabiegi obróbki wstępnej nasion rzepaku i ich wpływ na efektywność wytłaczania oleju.
Opis bibliograficzny
Wybrane zabiegi obróbki wstępnej nasion rzepaku i ich wpływ na efektywność wytłaczania oleju. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, PAWEŁ SOBCZAK, JACEK MAZUR, EWA SOSIŃSKA. Inż. Przetw. Spoż. 2012 Vol. 1/4 No 1 s. 27-30, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2012 Vol. 1/4 No 1, s. 27-30
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lutego 2013 12:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 listopada 2017 13:17 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ips.wm.tu.koszalin.pl/index.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29596) wydawnictwo ciągłe #29596
PBN ID (hist.): 29596
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.