The size reduction theories of solid foods.
Opis bibliograficzny
The size reduction theories of solid foods. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, BOŻENA GŁADYSZEWSKA, RENATA RÓŻYŁO, RENATA POLAK, STANISŁAW RUDY, ANDRZEJ KRZYKOWSKI. Teka Komis. Mot. Energ. Rol._Pol. Akad. Nauk., Oddz. Lubl. 2012 T. 12 No 2 s. 41-45, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TEKA Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa 2012 T. 12 No 2, s. 41-45
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2013 11:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pan-ol.lublin.pl/wydawnictwa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29776) wydawnictwo ciągłe #29776
PBN ID (hist.): 29776
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.