Influence of heating plates temperature on freeze drying energy requirements and quality of dried vegetables.
Opis bibliograficzny
Influence of heating plates temperature on freeze drying energy requirements and quality of dried vegetables. [AUT.] ANDRZEJ KRZYKOWSKI, DARIUSZ DZIKI, RENATA POLAK, STANISŁAW RUDY. Teka Komis. Mot. Energ. Rol._Pol. Akad. Nauk., Oddz. Lubl. 2012 T. 12 No 2 s. 129-132, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TEKA Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa 2012 T. 12 No 2, s. 129-132
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2013 11:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pan-ol.lublin.pl/wydawnictwa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29784) wydawnictwo ciągłe #29784
PBN ID (hist.): 29784
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.