Rheological properties of extrusion-cooked starch suspensions.
Opis bibliograficzny
Rheological properties of extrusion-cooked starch suspensions. [AUT.] MARCIN MITRUS, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, TOMASZ ONISZCZUK, LESZEK MOŚCICKI. Teka Komis. Mot. Energ. Rol._Pol. Akad. Nauk., Oddz. Lubl. 2012 T. 12 No 1 s. 143-147, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TEKA Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa 2012 T. 12 No 1, s. 143-147
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2013 12:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pan-ol.lublin.pl/wydawnictwa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29811) wydawnictwo ciągłe #29811
PBN ID (hist.): 29811
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.